bijna 5 maanden :D
Deze maand heb ik het wat rustig aangedaan ben geen weekend weggeweest maar heb het wel erg naar mij zin gehad. Na het kamperen met de familie moest ik wel even bijkomen het was een erg gezellig week, maar ook een erg drukke. Er moesten ook nog veel dingen opgeruimd worden veel dingen waren nog nat. Dat weekend heb ik gezellig wat dingen gedaan met de Debbie en de jongens (lekker gezwommen, gevoetbald en kaartspelertjes gespeld) en zondag avond lekker ge BBQ met de familie en een goed vriendin van Debbie die hier erg vaak komt met de kinderen.
Jammer genoeg werd ik 2 dagen er na ziek :( maar Debbie en de jongens hebben me goed verzorgt. Ik hoopte dat ik het weekend wel weer beter zou zijn. ik had al plannen gemaakt om Koninginnedag goed te gaan vieren hier in Brisbane, maar ja gelukkig was ik zo goed als beter. Zaterdag ben ik naar een bar geweest waar ze koninginnen dag vieren wat erg leuk was, de zondag middag naar de Dutch club geweest ze hadden daar frikadellen en bitterballen :D zo mijn dag kon niet meer stuk.
De woensdag er naar kwam de moeder van Debbie een weekje van uit Melbourne, omdat de jongens eerste communie deden (de moeder is erg gelovig). Ik vond het erg gezellig dat zij er een weekje was ze moest me erg denken aan mij oma (ze kan ook zo heerlijk kletsen). Zaterdag heb ik dus 2 uur in de kerk gezeten het was leuk om de jongens te zien vol trots, maar het was wel erg vermoeilijk om wakker te blijven. Na de eerste communie zijn we lekker uit eten geweest en hebben we een mooi film gezien. De zondag zijn we naar Tamborine geweest (stadje in de bergen) en hebben we een erg leuk dag gehad met wat wandelingen en lekker geluncht. Na dat de moeder op woensdag weer weg ging kregen we donderdag avond weer gezelschap van de broer van Debbie en zijn vrouw en kinderen uit Melbourne. Dit was erg gezellig maar ook erg druk ze hebben 3 dames, een heel weekend met 5 druk kinderen. we hebben heerlijk ge BBQ we zijn naar Movie World geweest wat erg leuk was. ik ben in veel attracties geweest. Ik was wel bij dat de fam. maandag naar de gold coast vertrokken. Even rust na al die drukte.
De donderdag heb ik een erg leuk dag gehad, Want ik werd eindelijk 20 J. 's Ochtend ben ik erg vroeg opgestaan om met mij ouders te Skype'n, toen heb ik al mij cadeaus uitgepakt die ik van uit Holland heb gekregen iedereen erg bedankt inmiddels is alles dat ik kon eten al op en dames ook bedankt voor de vampire diaries :P (desperate house wives) . ik heb ook erg veel verjaardag kaarten gekregen het was erg leuk om ze allemaal te lezen (iedereen bedankt voor de verjaardag kaarten). Ik moest vanaf 3 uur uit het huis want anders kon Debbie haast niets regelen, dus ben ik gezellig rond 1 uur naar South bank gegaan met 2 dames en film gekeken. Eenmaal weer thuis was de tafel erg mooi gedekt en heb ik een heerlijk etentje gehad. De jongens hadden mij cadeaus verstopt en moest ik warm of koud spellen naar lang zoeken heb ik al mij cadeaus gevonden. Een mooi sjaal, armbandjes en wat Nederland eten zoals ontbijtkoek van Debbie heb ik een mooi ketting gekregen. een goed vriendin van Debbie (die hier erg vaak komt met de kinderen) was erg ook met de kinderen en daar van heb ik een fles wijn gekregen en een boek met inspiratie. Er werd nog voor mij gezongen en ik mocht de kaasjes van de taart uitblazen (dat heb ik al erg lang niet meer gedaan). Het was een erg leuke dag en ik heb er erg van genoten.
Dat weekend heb ik nog even goed mij verjaardag gevierd vrijdag ben gezellig in the City uitgegaan. Zaterdag zou ik met Debbie uitgaan maar ze was ziek zo ben ik met wat ander mensen gegaan was weer erg gezellig.
De week heb ik gewoon weer lekker gewerkt en vrijdag ben ik weer uitgegaan met Anne een meid die dicht bij mij woont (komt ook uit Nederland). Zaterdag ben ik naar lone pine koala sanctuary geweest (een soort van kinderboerderij allen dan met koala's en kangaroo's ) met wat dames. Het was een erg leuk dag heb een kangaroo gevoerd en koala vastgehouden.
De weken er naar ben ik lekker de stad in geweest en gezellig wat gedaan met de familie. Afgelopen weekend heb ik vrijdag een meiden avond gehad wat erg gezellig was ik heb lekker gekookt voor 5 mensen ( gevuld paprika met rijst en salade er naast) we hadden wel heel veel over, het toetje was erg lekker vanille-ijs met framboos-crumle warm uit de over mmmm. Met een volle buik lekker films gekeken en lekker aan de wijn. De volgende ochtend hebben we met 3 dames lekker gesport ik heb er wel 2 dagen lang spierpijn van gehad. De avond ben ik samen met Anne lekker wezen stappen en de voetbal gekeken om 2 uur 's nachts was een leuk avond allen jammer dat we 1-0 verloren hebben. Ik lag eindelijk half 7 in mij bed en heb de zondag haast alleen in mij bed gelegen.
Over ongeveer 1 weken hebben de jongens vakantie heb er al erg zin in de eerst week zijn ze bij de vader, dan ga ik 5 dagen naar whitsundays J. De 2e week ga ik met de familie kamperen en nog wat mensen (die we hebben ontmoet met Pasen). Ik heb er al erg zin in en ik zou jullie laten weten hoe het was.
Hoi Ester
heerlijk om over e belevenissen te lezen, Volgens mij heb je het geweldig naar je zin. leuke familie en veel nieuwe mensen ontmoeten waar je dan lekker mee aan de haal gaat.Klinkt goed allemaal.
groetjes uit Holten
l;iefs gerdien
Hoi Ester
Leuk om te lezen dat je het daar zo naar je zin hebt!
Leuk dat je daar al veel meiden hebt ontmoet waarmee je kunt stappen!
nog veel plezier daar de komende tijd
groetjes
Stef
Hallo Ester,
Wat een leuk verhaal om te lezen. Je hebt het goed naar je zin in ieder geval en dat is goed om te lezen.
Wens je nog een fijne tijd en gezellige tijd daar in het verre Australië.
Groetjes Gerrina